sâmbătă, februarie 28, 2009

Spiraea japonica var. Goldflame

Aceasta Spiraea a fost achizitionata toamna trcuta de la o pepiniera, deoarece a inceput sa faca frunze a fost replantat si am efectuat si o prima legare. Stilul ales este cel suflat de vant, dupa inflorire va suferi si o tundere de formare.

Eszt a Spireat a mult oszel vasaroltam egy fa iscolabol, mivel elkezdet levelet hajtani at ultettem es ugyanakor meg csinaltam az elso drotozast is. A stilusa szelfujta lesz, az elviragzas utan egy alakitas nyirast vegzek majd rajta.


Laci

miercuri, februarie 25, 2009

Paducel-galagonya

A fost colectat primavara trecuta,e un exemplar destul de marisor , in primavara voi incepe prima modelare.

A mult ev tavaszal volt be gyujtve, eleg termetes peldany, tavaszal kezdem meg az alakitasat.luni, februarie 23, 2009

Salut - Udvozletem

Vreau sa ma folosesc de ocazia ce-mi ofera acest blog de a transmite iubitorilor bonsai din Satu Mare, sa ia legatura cu mine pe urmatoarea adresa mail:

popanvasile2002@yahoo.com

Pare ciudat aceasta dorinta , dar am observat satmareni care navigheaza pe bloguri bonsai, deci sunt interesati.
va multumesc dinainte...:)
Vasile

Ki akarom hasznalni a blog atta lehetoseget hogy meg kerjem a Satmarnemeti bonsai kedveloket, hogy vegyek fel velem a kapcsolatot a kovetkezo mail cimen:

popanvasile2002@yahoo.com

Lehet hogy furcsanak hangzik, de eszrevetem hogy szatmariak navigalnak a bonsai blogokon, tehat erdeklodok.
Elore is koszonom...:)
Laci

Ienupar - boroka

E un exemplar destul de mare si interesant. A fost achizizionat in toamna anului 2008 dintr-o pepiniera. A fost doar replantat. In primavara intentionez o prima tundere si legare de formare. Momentan doar am niste idei, mai exact voi vedea cand o sa-l am la mana.
Dupa ce v-a fi tuns voi pune imagini cu noa fata al lui.

Egy elleg nagy es erdekes peldany. A mult ev oszen volt vasarolva egy faiskolabol. Semit nem csinaltam vele csak at volt ultetve. Tavaszal az a szandekom hogy egy elso nyrast es kotozest hajtok vegre rajta az alakitas celjaboll. Meg nem tudom mi lesz belole, ponosan majd akor fogom latni mikor kezbe veszem, otleteim vanak...de azok csak otletek.
A munkalat utan majd teszek fel kepeket az uj arcaval.

Laci