marți, februarie 03, 2009

Valentin Scordaliu& Florin Flueras

Din lucrarile lui Valentin Scordaliu
Valentin Scordaliu munkaiboll


Din lucrarile lui Florin Flueras
Florin Flueras munkaibol



Vreau sa prezint cateva din lucrarile unor cunoscuti de ai m-ei. Vreau sa precizes ca nici unul nu doreste sa se creada ca reprezinta vreo asociatie sau club, ei se reprezinta doar pe sine.
Be akarok mutatni egy par ismerosom munkait, es indulasbol le akarom szogezni hogy ok nem kepviselnek semiljen egyesuletet vagy Klubot, ok saljat magukat kepviselik.
Lehet hoza szolni ot ahol irja a "comentarii, a bejegyzes aljan.

5 comentarii:

Hirth János spunea...

üdv,Elismerésem a kollégáid munkáival kapcsolatban,csodálatosak. Valentin szil fája nagyon tetszik! Janó

Anonim spunea...

Koszonom a nevukben is, at adom nekiek, fel tetem meg Nagy Tivadar munkaibol is.
Valentin szilfaja indult a mult evi AoB versenjen, 4. valahany pontot kapot, nagyon eros volt a mezony, maskulomben o , az altalam osmert roman bonsai-osok kozul a leg job, csak nem szeret a kozeppontban szerepelni, en meg ertem hogy miert, lehet hogy nalatok is mindenepi a marakodas, de it nalunk ha egy csepet fel utod a fejed akor igyekeznek ra kopintani. Ez nem jo igy, de hatha egyszer meg meg erem hogy meg valtozik, hiszen a zen tanitasai szerint a bonsai a baratcsagrol is szol, tiszteld az embert es aszt aki ugyan anak a hobbynak a kedveloje.
Laci

Hirth János spunea...

Jövő Május környékén bonsai kiállítást szervezek Kaposvárra,szívesen látnálak téged és kollégáidat nálunk mint kiállítókat.Még megírom idén mikor lesz pontosan.Ötleteidet szívesen látom.Üdv Janó

Anonim spunea...

Koszonom Jano a meghivast, meg targyalom a fijukal es meg lasuk hogy mit tudunk osze hozni, minden esetre nagyon jo lene, mik is lehet hogy szervezunk iten valamit es akor a meghivas kolcsonos lesz.
Mindenesetre tartjuk a kapcsolatot...
Laci

Anonim spunea...

foarte utile comentariile, nu am inteles nimic.