duminică, februarie 15, 2009

YOSE-Ue- Prunus tenela

Yose-ue...padure sau grup de copaci, al meu mai mult vrea sa devina o partcica dintr-o livada de pruni. A fost facut anul trecut, totul a inceput ca o joaca, sa-mi petrec cuma timpul, dar in final a inceput sa ma intereseze ideea in sine, si joaca va fi continuata nu ca si o "joaca". Momentan are doar 6 copacei plantati urmand ca pe viitor sa mai primeasca unul. Totul , toata compozitia este montata pe o placa de piatra. Ramane ca in viitor sa vad evolutia lui. Probabil ca copacei vor fi formati ca batuti de vant, inca nu stiu sigur. O sa urmeze alte imagini cu evolutia lui.

Yose-ue...erdo vagy fa csoport, az enyem leginkab egy gyumolcsos, szilvas, darabkaja. A mult ev oszen volt csinalva, az egesz ugy kezdodott mint egy jatek, egy ido toltes, de a vegen el kezdett erdekelni az otlett es a jovoben nem ugy lesz kezelve mint egy "jatek". Egyenlore csak 6 kis fabol al, az elkovetkezo idoben fog kapni meg egyet. Az egesz kompozicio egy kolapra van csinalva. Ez utan figyelmesen nyomon kovetem a fejlodeset. Meg nem tudom bisztosan a fak miljen stilusban lesznek alakitva, lehetcseges hogy szelfujtak lesznek. Uj kepeket teszek majd a fejlodesukroll.

2 comentarii:

Hirth János spunea...

Üdv Laci!
Nagyon tetszik ,figyelemmel kísérem a fejlődését! Sok sikert ,Janó .

Anonim spunea...

Koszi a figyelmedet Jano.
Kovetkezni fog majd a fejlodese, ebe bisztos vagyok, el felejtetem mondani hogy a facskak mar retek, a mult evben mar gyumolcsot hosztak.
Laci