luni, martie 08, 2010

ONLINE BONSAI SHOP ROMANIA

In atentia celor care cauta produse bonsai!!!
A aparut site-ul in limba romana Online Bonsai Shop Romania, aici puteti gasi o gama larga de produse tipice pentru bonsai. Modul in care se poate face comanda  il veti gasi la sectiunea "Comanda".

http://onlinebonsaishopromania.ewk.hu/

Apelati cu incredere la acest bonsai shop, toate comenzile vor fi onorate.

Vasile

16 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari, Vasile!

vasile_laci spunea...

Multumesc Vali, stiu parerea ta despre despre toate acele site-ri, sa le denumesc capuse, si sunt perfect de acord cu tine. Am vazut si acea trimitere pe care o dai acolo, sincer m-a apucat rasul. Acuma imi dau seama ce e cu printatul unor posturi pe forumuri.
Iar in legatura cu acest Online shop... este unul serios, el functioneaza foarte bine cu succes. O varietate foarte mare de produse, cat despre preturi... nu stiu ce sa spun, fiecare dupa buzunarul si posibilitatile lui.

Vasile

Anonim spunea...

Domnule Popan,de ce sinteti asa ingaduitor cu dom lucian atunci cand va jigneste? eu va stimez,dar nu va credeam asa de moale.ACEST OM FOARTE JIGNITOR TREBUIE SA-SI IA O LECTIE,CA PREA SE IA AIUREA DE TOATA LUMEA

Anonim spunea...

tot eu..domnule popan,aduceti si bonsai adevarati,sa luam si noi si sa ne mandrim...si in plus moare de oftica si lucian rusu,cu tot cu scaietii lui ofiliti la care le zice bonsai si ii arata la toata lumea de zici ca is moaste sfinte

vasile_laci spunea...

Salut, de obicei nu raspund la mesaje anonime, dar de data aceasta o voi face.
Nu sunt ingaduitor la nici un fel de jignire venita din partea or-cui, dar in acesti ani de cand ma ocup cu bonsai am invatat sa ma blindez contra jignirilor, am avut parte de ele cat ajunge pentru doi.
Ca sunt moale, eu nu as spune, cine ma cunoaste mai bine stie ca nu prea inghit or-ce.
Iar despre dat si luat lectii..toata lumea are o lectie mare de primit, totul depinde doar de timp, cand si cum o va primi.
Da, acest bonsai shop a fost gandit sa aduca un plus ce nu se gaseste pe piata romaneasca, nu vrea sa concureze cu nici un alt shop sau cum ii va mai spune , din tara. Cine ce are si cum prezinta e treaba lui...iar treaba cumparatorului e sa aleaga.Da probabil vor fi aduse si bonsai adevarati...aici depinde desigur ce intelege fiiecare prin "bonsai adevarati", doar ca si o paranteza , un bonsai adevarat costa foarte mult si nu stiu cati sunt dispusi sa plateasca mii de lei pe unul. Dar da, o sa fie si copacei de vanzare, copacei care nu o sa arate a "scaieti uscati" :)

Vasile

Anonim spunea...

Asa este aveti dreptate,nu trebuie sa raspundeti la anonimi.Eu sunt dan,dar nu scriu tot numele ca sa nu primesc represalii.Lucian este foarte certaret si amenintator,la amenintat si pe dracu mic,sa certatcu multi,cu domnul vali chiar,cu dumneavoastra,si cu cipicus...cu multi.Si zice ca face bonsai de 20 de ani si ca este profesor bonsai,dar el nu stie nici sa lege cu sarma si altele.toate sunt minciuni.darlumea nu stie si il crede,mai ales cine nu stie de bonsai ceva.ajunge,pana aici! Cineva trebuie sa spuna ca lucian e un habarnare,sa stie lumea sa se fereasca.Dar nu vreau sa mai vorbesc despre acest mascarici laudaros.E timp pierdut.va felicit pentru initiativa siteului si cred ca ne trebuieasa ceva,sa intram in randul lumii,sa nu mai ne uitam cu ochi mari la altii,straini.Ca degeaba iei un yamadori daca nu ai in cel pune,nici vas,nici akadama,nici scule.Eu va doresc numai impliniri cu aceste produse si va urmaresc evolutia in arta bonsai

vasile_laci spunea...

Multumesc Dan de urari, cat despre restul...vom trai si vom vedea.
Succes si tie in continuare

Vasile

Anonim spunea...

acesti bonsai e minunati si toate sculele sint fantastice e ceva chiar nou.sa nu va suparati pe mine ca nu vreau dar unele produse sint chiar scumpe,ma face sama uit da nu sa cumpar,desi unele sint chiar ieftine si pe acestea am de gand sa iau daca se poate sa fie trimes la titu. si ma gandesc la copacei si ingrasaminte dar si scule care au sub 100 de lei.si vase mai mici chiar ieftine de tot dar unele sint chiar foarte scumpe zic pentru mine ca de altii nu stiu....si ar mai fi ceva ce nu inteleg....nimic nu se mai posteaza aicia,nu inteleg...e parasit totul,nimic nu mai e nou nici la magazin nici la blog,sufla vintu a parasit....parca nu mai e nimenea acasa si nici nu stiu daca nu s-a inchis totu sau a-ti patit ceva de boala sau alceva....sper ca sa nu...dan din titu

Anonim spunea...

clar ca cineva e lipsa si nu e acasa....e o dezolatie aici, domnul v asile sa lasat de bonsai...sau poate sa apocat de facut bonsai la unguri, bonsai unguresti a aici nu merge........dan dela titu

vasile_laci spunea...

Salut Dan

nu m-am lasat de bonsai, si nici nu fac bonsai unguresti... (incerca sa fac " bonsai romanesti",timpul o va spune daca am reusit)da ai dreptate, de un timp cam sufla vantul a gol pe la mine, cauza?... am avut probleme cu calculatorul si numai acuma am reusit sa rezolv situatia.
Sper ca de acuma sa fiu prezent.
Cat despre preturi ..ce sa spun, da sunt ele cum sunt, acceptabile si mai putin acceptabile, depinde de puterea buzunarului fiecaruia.
Noi vom incerca sa onoram in continuare fiecare comanda serioasa.

Vasile

o. cristian spunea...

bonsaii in toate tarile sunt ridicati la rang de arta...pretul bonsailor difera de la cativa euro 7,8,9....la cateva mii , zeci de mii pana la cel mai scump bonsai de un milion de dolari...asadar lumea se plange de preturile ridicate de pe acest site....preturi ce nu depasesc (per bonsai) 2000 ron...in curand , va promit ca vor aparea si in romania bonsai de calitate (MADE IN ROMANIA)singura mea nedumerire este daca se vor cumpara...calitate/pret....

vasile_laci spunea...

Salut Cristian

Da ai dreptate in ce priveste preturile la copacei,sau mai rau, bonsai deja formati. Sunt mari, de aceea eu nici nu recomand cumpararea unor bonsai de catre incepatori, se dau bani multi ca peste cateva luni copacelul sa moara. E pacat, nu de banii dati pe el, e treaba i pierderea celui care l-a cumparat, e pacat de anii de lucru pe care i-a depus cel ce a crescut si modelat acel bonsai.

In ce priveste sculele si materialele necesare ... sunt foarte scumpe, e adevarat, dar e adevarat si treba ca fara scule adecvate nu se poate face bonsai, trebuie macar un minim de scule care nu se pot inlocuii cu nici un fel de inprovizatii si facaturi mesterite in casa. Eu am spus intodeauna ca aceasta arta necesita unele sacrificii din partea celor care o practica...unul din multele este si faptul ca din cand in cand mai trebuie sa cheltuim si o anumita suma de bani, care probabil in conditiile economice actuale din tara noastra ..... e mai greu .
Sper sa vad si eu cat mai curand de vanzare si exemplare ( bonsai) creati si modelati la noi in tara.

Vasile

Adrian.RO spunea...

Dar de ce site este .HU? S-au ocupat toate cu .RO. Esti roman sau ce kkt esti?! Esti panarama ma Vasile, cu bonsaii tai unguresti

Ovidiu spunea...

Buna Vasile,

Nu stii se mai ocupa cineva de acel site? Am trimis un mail la adresa de acolo bonsairo@citromail.hu dar nu cred ca mai exista adresa aia. Tu ai de vanzare Bonsai ?

Anonim spunea...

E cineva acasa ?
Numele meu este dan?Sunt si eu pasionat de bonsai,sunt din turda si mi-ar placea sa schimb opinii,ideei cu alti pasionati de bonsai.

Anonim spunea...

ce inseamna ft?