luni, mai 10, 2010

Cateva imagini proaspete_ Egy par uj kep

Sunt imagini facute ieri, cateva exemplare se dezvolta si se comporta foarte bine, altele sunt mai lenese. Voi mai adauga doi copacei care sunt noi, inca nu au fost prezentate, un Buxus corean si un Corylus contorta "Red Majestic".


Ezek a kepek frisek, a tegnap voltak csinalva, egy par a kis faim kozul, nagyon szepen fejlodnek, van amejk egy kicsit lusta. Meg fel teszek ket uj szerzemenyt, meg nem voltak be mutatva, egy koreai buxszust es egy Corylus contorta "Red Majestic".


Pictures made yesterday, some specimens develop and behave very well, others are lazy. I will add two trees that are new, have not yet been presented, one Korean Buxus and one Corylus contorta 'Red Majestic'


Fotos de ayer, algunos ejemplares desarrollar y se comportan muy bien, otros son perezosos. Voy a añadir dos árboles que son nuevos, aún no se han presentado, una coreana buxus y una Corylus contorta 'Red Majestic
Buxus Khoreana
Corylus contorta "Red Majestic"
.

Vasile

3 comentarii:

Hirth Janos spunea...

szia! Jó lett!

tivaa spunea...

Mind szepen fejlodnek es alakulnak, kerdesem, hogy iden nyaron mar vegzel-e levelmetszest rajtuk?

vasile_laci spunea...

Szia Tivadar, igen, lesz level metszes, iunius vege iulius eleien, meg latom, nyirni kozben is fogom oket, egy jo hirem van, a cukor suvegfenyom, magahoz tert, tudol rola hogy a mult nyaron baleset erte es aszt hitem hogy el fogom vesziteni, le szarat egy aga es az egesz csucsa, de szepen ki haitot, az ag ami le szarat nem problema, a csucstol meg idovel ugy is meg akartam valni, egy uj csucsot inditok, legalab lesz egy tores a torzsben.Te hogy alsz a kis fakal?