joi, februarie 19, 2009

Dancing crane- tei_ harsfa


Dancing crane- Cocorul care danseaza, e doar un nume generic, eu asta vad in acest copacel un cocor care danseaza, dansul primaveri, dansul procreeri...si pentr-u mine asa va ramane intodea-una. Multi cunosc deja aceasta lucrare, deci nu vreau sa ma repet, l-am postat pe acest blog deoarece aici isi are locul. Pe parcursul timpului se v-a putea urmari, aici, dezvoltarea lui.
Prin urmatoarele imagini afisez o dezvoltare cat de cat cronologica al copacelului. Prima imagine este un virtual care arata cum v-a trebuii sa arate copacelul in faza finala.

Dancing crane- Tancolo darumadar, ez csak egy neve a fanak, de en igy latom esztt a fat, a tavasz tanca, az orom tanca...es nekem igy is fog maradni oroke. Sokan , az en tarsasagombol , mar osmerik eszt a facskat, tehat nem lesz reszletezve hogyan jutotam vele idaig, fel tetem ere a blogra azert mert itt a helje. Az elkovetkezo idoben it lehet majd , nyomon kovetni a fejlodeset.
Az elkovetkezo kepsorokban , a mostani fejlodeset szeretnem ilusztralni.
Az elso kep egy virtualis kep, iljenek szeretnem latni stabil bonszai alapotaban.








3 comentarii:

Bollesz spunea...

Szép lesz..

Hirth János spunea...

Üdv Laci.Nagyon jó lesz a fa,mióta neveled?

Anonim spunea...

Szia Jano
Ha jol emlekszem 2006 tavazsan gyjtotem be, elso evben semit nem csinaltam vele, csak 2007-ben kesztem el vele foglalkozni, ez ido alat a kis csenevesz harsfabol elleg szep peldany cseperedet, meg hagyom 1-2 evet hagy vastagogyon a torzs, dolgozok a "madar" szaenyanak job kialakitasan es csak utana alok neki a jin-nek.
Tehat dolgozni kel rajta...
Laci